Norscans TraineeProgram

Er du klar for å teste teorien du har lært i praksis? Norscans nye traineeprogram gir deg muligheten til å bruke dine ferdigheter i virkelige problemstillinger. Programmet er din «Licence to learn».

Traineeprogrammet varer i 6 måneder hvor du vil få erfaring fra sentrale prosjekter innen strategisk rådgivning, analysearbeid og bistand i forbindelse med transaksjoner. Du vil aktivt delta og jobbe sammen med våre erfarne partnere i utvalgte oppdrag. Med innsikt og arbeidserfaring fra virkelighetens problemstillinger innen industri, finans, tjenesteyting, idrett, bærekraft og eiendom vil du være en attraktiv kandidat på arbeidsmarkedet.

Vi ser etter deg som er ferdig med ditt tredje år i studieløpet. Ved å få muligheten til jobbe med dagsaktuelle problemstillinger ser vi etter kandidater som brenner for yrket, er lærevillig og ønsker å utfordre seg selv.

Vi tilbyr

6-12 måneders unikt traineeprogram

Traineeprogrammet vil gi deg praktisk erfaring for å lande drømmejobben i fremtiden. Du vil bli en del av teamet vårt og jobbe tett med våre partnere. Du vil jobbe med en rekke forskjellige bedrifter i ulike situasjoner og få testet kunnskapen du har tilegnet deg under studiet. Du vil bli kompensert med lønn for ditt arbeid i bedriften.


Opplæring & mentoring

Programmet skreddersys for deg basert på din utdannelse og våre oppdrag. Partnerne har lang erfaring bak seg, og du vil få 1:1 veiledning og opplæring fra tidligere toppledere i de prosjektene du vil arbeide med. De vil dele sin kunnskap med deg og hjelpe deg på veien mot arbeidsmarkedet.


Nettverksbygging

Traineestillingen vil gi deg et stort nytt nettverk som vil være et godt utgangspunkt for videre arbeid.


Arbeidsplass i perioden

Du vil få arbeidsplass hos oss i våre kontorer på Skøyen.


Arbeidsområdene du vil jobbe med:

  • Bank og finans

  • Industri

  • Idrett

  • Kommune, stat og politikk

  • Bærekraft og miljø

  • Handel, service og tjenesteyting

  • Eiendom

  • Media

Søknadsskjema