NorscanMetoden

Vi har utviklet Norscanmetoden basert på vår velprøvde arbeidsmetode over 30 år. Metoden gjør det enkelt for styre, eiere og ledere å ta de riktige beslutningene for å oppnå ønsket resultat. Vår arbeidsprosess gir deg de verktøyene du trenger for å løse dine problemstillinger.

BLI BEDRE KJENT MED OSS

Steg 1

Innledende fase

For å løse din problemstilling på en sømløs måte ønsker vi å knytte et godt forhold til alle menneskene i bedriften, fra aksjonær til ansatt. Vi vil forstå situasjonen din og hvilke mål som er viktige for deg.

Steg 2

Forståelse

Vi kartlegger styrets, eierens og ledelsens vurderinger av posisjon og forventninger for å oppdage eventuelle utfordringer tidseffektivt. Norscanmetoden er dynamisk og hvilke verktøy vi anvender for din bedrift baserer seg på funnene i den innledende fasen.

Steg 3

Nye løsninger

For å oppnå ønsket resultat bistår vi deg med verktøyene du behøver i en rolle som er hensiktsmessig for deg. Vi benytter strategiske alternativer for å komme frem til nye løsninger for gjennomføring og endring av dine utfordringer. Verktøykassen inneholder de verktøyene du trenger for resultatorientert forretningsutvikling.

Les mer om våre tjenester her.

Vil du ta neste steg?

Benytt deg av toppledererfaringen og nettverket til våre partnere. 

Ta en uforpliktende prat med oss.
Ring en av våre partnere direkte, eller send en e-post til office@norscanas.no. Sammen finner vi muligheter og løsninger på problemene.

KONTAKT OSS