Norscan Partners søker nye partnere

Trives du med å gå opp nye spor?

Dine nye kollegaer kjennetegnes ved solid leder- og styreerfaring, bred internasjonal erfaring og faglig dyktighet. Våre klienter får alltid jobbe direkte med oss som er partnere.

Vår styrke ligger i at vi deler vår egen erfaring direkte med klientene.

Oppdragene har stor bredde og spenner fra strategisk rådgivning, styreoppdrag, M&A, eier- og kapitalspørsmål til utredninger og granskningsoppdrag.

Til nye partnere kan vi tilby et felleskap med solid, kunnskapsrik arbeidsmetodikk, betydelig nettverk og kundeportefølje, felles oppdrag, frihet til å ha egne prosjekter og en felles struktur på administrative tjenester.

Vi ønsker å være 10-15 partnere for å ha tilstrekkelig antall kloke hoder for å gjennomføre oppdragene. Samtidig vil vi alltid søke etter nye hoder for å sikre kontinuitet. Vi er per i dag 10 partnere.

Ta gjerne kontakt med en av våre partnere dersom du også liker å gå opp nye spor, prøve nye løsninger, ta på deg nye oppdrag og hjelpe klientene med krevende utfordringer.

www.norscanpartners.no


Truls Nyquist
E-mail:
Mobil: 913 55 566
Vil du ta neste steg?

Ta en uforpliktende prat med oss. Ring en av våre partnere eller send e-post til . La oss vurdere dine muligheter og utfordringer.